Terug

locaties die al onderzocht zijn

Initiatiefgroep Eindhoven - CPECO

Deze initiatiefgroep is specifiek ontstaan om mee te doen aan de biedingsprocedure voor het NRE terrein fase 4. Zelf omschrijven ze zich als ‘avontuurlijke stadsbewoners die vanuit een duurzame overtuiging een toekomstbestendige woonbijdrage willen leveren aan het gas(t)vrije Eindhovense NRE terrein’. Hun kernwaarden zijn ‘verbinden, inspireren, lef en maatschappelijke betrokkenheid’. Er is een plan ontwikkeld dat aansluit bij de ambities van gemeente Eindhoven voor het NRE terrein, een combinatie van wonen en werken met de nadruk op duurzaam. “Niet alleen praten over milieubewust wonen, maar gewoon doen. Nul op de meter woningen op nul meter van het centrum!”

Helaas is op 10 november bekend geworden dat de bieding is gewonnen door een andere partij, hoewel de initiatiegroep NRECO heel hoog eindigde in de biedingsprocedure. De initiatiefgroep is intussen zo hecht geworden dat ze verder zoeken naar een beschikbare locatie om hun droom waar te kunnen maken als CPECO.

UITKOMST: Helaas is op 10 november bekend geworden dat de bieding is gewonnen door een andere partij, hoewel de initiatiegroep NRECO heel hoog eindigde in de biedingsprocedure. De initiatiefgroep is verder gegaan als CPECO, op zoek naar een beschikbare locatie om hun droom waar te kunnen maken, maar vooralsnog zonder resultaat.


gerealiseerde projecten
lees verder

in ontwikkeling door cpo-vereniging
lees verder

in voorbereiding: initiatiefgroep
lees verder

ZorgSamenbuurten
lees verder

voorbeeld projecten
lees verder

locaties in onderzoek
lees verder

locaties die al onderzocht zijn
lees verder